4 nieuwe attracties!

Kerstmis komt nu echt dichtbij! Wij voegen last-minute maar liefst 4 nieuwe attracties toe aan ons gamma: ontdek nu de Curlingbanen, Kersttrein, Mobiele Tube Slide en de levensgrote Snowglobe!

Interesse in een van deze attracties? Stuur ons vrijblijvend voor meer info, prijzen & advies op maat!

Curlingbaan

Product info

Op zoek maar een echte eyecatcher tijdens jouw bedrijfsevenement, open dag of een winter evenement? Je huurt bij Christmas FUn exclusief ontwikkelde curlingbanen met een maximale lengte van 16 meter! Onze speciaal geprepareerde curlingstenen en spelregels maken het voor deelnemers van elke leeftijd mogelijk om curling te spelen op onze unieke mobiele curling banen. Een curling baan is al te huur voor slechts één dag en biedt de deelnemers van jouw evenement gegarandeerd veel plezier. Curling is perfect inzetbaar als teambuilding en wordt gespeeld in teams van 2 x 4 personen. Je kunt er vanuit gaan dat er wordt gestreden om de fel begeerde winnaarstrofee!

Mobiele tubeslide

Product info

Opzoek naar de absolute TOP attractie voor je (winter)evenement? De Mobile Tube Slide van Christmas Fun is uniek in Europa en de enige tube glijbaan die binnen 1,5 uur opgebouwd kan worden. Snowtubing is razend populair en geschikt voor jong & oud. Je glijdt vanaf 3,5 meter hoogte in speciale banden naar beneden over een glijbaan van maar liefst 22 meter lang! De glijbaan is uitgerust met speciale kunststof glijmatten die zorgen voor een snelle rit naar beneden. De Mobile Tube Slide is ook uitermate geschikt als attractie voor kerst evenemeten. Standaard leveren we deze winterglijbaan inclusief 10 snowtube banden waardoor een enorme capaiciteit mogelijk is. Deze TOP attractie inzetten als eyecatcher voor je merk of product? Ook dit is mogelijk! De Mobile Tube Slide is volledig te personaliseren.

Snowglobe

Product info

 

 

De Levengrote Sneeuwbol, ook wel Snowglobe genoemd is een ware eyecatcher op ieder evenement. Altijd al in een Snowglobe willen staan? Dat kan met deze unieke attractie! De Levensgrote Sneeuwbol huur je bijvoorbeeld als winter attractie voor een winkelcentrum, bedrijfsfeest of kerstmarkt. De Levensgrote Sneeuwbol / Snowglobe personaliseren? Dit is mogelijk op verschillende manieren! Hierdoor is onze levengrote sneeuwbol uitermate geschikt als showglobe voor marketing acties of als photobooth.

Kersttrein

Product info

De Kerst Kindertrein op jouw evenement? Deze prachtig gedecoreerde kinder kersttrein biedt plaats aan 24 kinderen en rijdt zowel binnen als buiten zijn rondjes. Onze enthousiaste machinist zorgt voor een veilige rit op iedere locatie. De Kerst Kindertrein is o.a. geschikt voor in een winkelcentrum of tijdens een winter evenement. De kinder kersttrein huren voor een langere periode of voorzien van jouw eigen reclame? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.